O podjetju
Tag Trans, 2010
Zgodovina
Podjetje TAG TRANS d.o.o. sestavljajo trije lastniki, ki so v avtoprevozništvu začeli že veliko pred nastankom podjetja v katerem so leta 1997 združili svoje moči in tako postali prepoznavnejši na trgu ter predvsem bolj konkurenčni. Podjetje s sedežem v Ljubljani se neprestano razvija, širi ter izboljšuje svoje usluge.
Splošno

Trudimo se za zagotavljanje najbolj kvalitetnega prevoznega procesa zato so naši ciji:

 

Našim strankam nudimo individualen pristop in zato resnično najugodnejše pogoje za zagotovitev nemotene dobave blaga. Ker imamo kvaliteten, zanesljiv in sodoben vozni park, delujemo po sistemu JIT (just in time), ki omogoča točne nakladalno/razkladalne čase ter zanesljivo storitev.

Kvaliteten vozni park, zanesljivi vozniki in dobra logistika tvori homogeno celoto, ki vam zagotavlja da vaša pošiljka pride zanesljivo na cilj. Ker pa nesreča nikoli ne počiva, imamo vse blago zavarovano v vrednosti 300.000 Eur. Na vašo željo ga zavarujemo za še večjo vrednost. Blago lahko za vas tudi skladiščimo v sodobnem in varovanem skladišču, ki ustreza vsem zahtevam po skladiščenju vseh vrst blaga (skladiščimo tudi ADR-nevarno blago).

Kljub temu, da je transport dejavnost na katerega vplivajo predvsem zunaji dejavniki kot so razmere na cesti, vreme, čas razkladov/nakladov, itd., pa vam zaradi naših bogatih izkušenj lahko že v naprej povemo točen dan in uro kdaj bo vaše blago prispelo na cilj - kar rečemo to drži. Naša vozila uporabljajo napredno GPS navigacijo, ki jih vedno zanesljivo in točno pripelje do cilja. Na vašo željo pa vas o pošiljki sproti obveščamo in vam tako zagotovimo še več podatkov o tem kje se vaša pošiljka nahaja.

Naša vozila in vozniki izpolnjujejo vse pogoje in zahteve za prevoz nevarnega blaga v mednarodnem prometu (ADR). Vsa vozila so opremljena za prevoz nevarnega blaga vozniki pa so izšolani in imajo tečaj za prevoz nevarnega blaga. Naš varnostni svetovalec vam lahko kadarkoli svetuje vse v zvezi z prevozom nevarnega blaga (ADR).

Ker smo zanesljivi in točni vaše blago prepustite nam vi pa boste imeli medtem čas za druge stvari-pustite naj profesionalci delajo za vas.

Posebnosti
Smo prevozno podjetje ki zagotavlja na trgu kvaliteto in prepoznavnost. Prvenstveno se poleg vseh dodatnih dejavnosti ukvarjamo s premeščanjem blaga znotraj Evropske unije (EU) in vzhodnih držav. Predvsem smo specializirani za prevoz zbirnega blaga kot tudi kompletnih pošiljk. Vse dostavimo točno, hitro in zanesljivo. Prevoz nevarnega blaga je ena od naših večjih prednosti, saj ga premorejo le redki prevozniki. Tako sta naša konkurenčnost in prepoznavnost na trgu še večja, kar nas uvršča v sam vrh ponudbe prevozov nevarnega blaga.